Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо  Николай Танчев, на 47

...
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо  Николай Танчев, на 47
Коментари Харесай

Николай, пребил до смърт жена си, застава пред съда

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо  Николай Танчев, на 47 година Той е предаден на съд за това, че на 07.08.2022 година в гр. Сопот, обл. Пловдив, съзнателно е умъртви 58-годишната Мариана Кръстева, като действието е осъществено с особена свирепост посредством нанасяне на голям брой мощни удари в региона на главата – закононарушение по член 116, алинея 1, т.6, вр. член 115 от Наказателния кодекс.

Танчев и Мариана Кръстева  живеели на фамилни начала от 2020 година Те постоянно консумирали алкохол и сред тях възниквали кавги. В това положение обвинен проявявал експанзия и няколко пъти нанасял побой на дамата.

На 6 август 2022 година към 22 ч. Танчев и Кръстева гостували на собствен прочут в гр. Сопот, където използвали алкохол. Към среднощ двамата тръгнали да се прибират към дома си. В резултат на използвания алкохол дамата се придвижвала мъчно, като това ядосало Танчев. По пътя той почнал да я наскърбява, като й нанесъл удари с юмруци и ритници по главата и тялото. Жената получила тежки пострадвания и умряла покрай стадиона в гр. Сопот.  На 7 август 2022 година, сутринта, мъж, който отивал на работа, я видял и подал сигнал на тел. 112.

Спрямо обвинения е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР